pages bottom

Avengers: Infinity War

image

Ett nytt hot mot jorden och hela universum dyker upp i form av den mäktiga titanen Thanos som letar efter ett antal magiska stenar som kan ge honom oändligt med kraft. Avengers och alla andra superhjältar från jorden men även från andra planeter måste slå sig samman, oavsett vad de tycker om varandra, för att förhindra Thanos från att utrota både befolkningar och planeter. Avengers hoppas på att deras Hulk på ett enkelt sätt kan stoppa Thanos men det visar sig att Bruce Banner får det svårt att förvandlas till den gröne jätten.

Betyg: 3.5 av 5

Helt ok film och klart sevärd om man gillar de andra filmerna och då blir man knappast besviken. Dock så hade jag ändå väntat mig lite mer av filmen. Det som inte höjde betyget enligt mig vara att det blev lite väl mycket med alla inblandade även om det var fräckt med en hel del av dem. Klart godkänd film men inget som jag rekommenderar till nån som inte sett de andra filmerna.

Trailer

Längd: 2 h 29 min

Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Karen Gillan, Tom Hiddleston, Paul Bettany, Idris Elba, Elizabeth Olsen m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w