pages bottom

Göta kanal 4: Vinna eller försvinna

image

Petra och Emil har bestämt sig för att de ska skilja sig och planerna är att Petra ska få båtvarvet och Emil ska få huset. Men snart ändrar Emil sig och vill ha varvet tillsammans med sin nya flickvän och då Petra vägrar gå med på detta så bestämmer de sig för en båttävling på Göta kanal. Först i mål får varvet och det blir en minst sagt spännande tävling där båda lagen försöker förhindra motståndaren med fula tricks.

Betyg: 3 av 5

Per Andersson är oftast rolig och även om jag inte gillar Eva Röse så gör hon bra ifrån sig i denna filmen. Som väntat långt ifrån någon succé men jag får ändå säga att jag tyckte den var bättre än vad jag kunde tro och ändå en film som jag kan tänka mig att se igen.

Trailer

Längd: 1 h 29 min

Eva Röse, Per Andersson, Tomas von Brömssen, Eva Rydberg m.fl.

banner ad