pages bottom

Honey, I Shrunk The Kids

Wayne är en forskare som håller på att utveckla en maskin som kan krympa saker men han lyckas aldrig få rätt på den. Efter att han och hans fru Diane blivit tvugna att åka iväg så blir deras son och dotter själva hemma. Av en olyckshändelse så slår grannpojken in en boll genom fönstret där maskinen står och när hans storebror tar med honom för att be om ursäkt och hämta bollen så slutar det med att de alla fyra blir krympta och nu måste de hjälpas åt för att få kontakt med Wayne.

Betyg: 3 av 5

Helt ok men faktiskt sämre än vad jag kom ihåg den som. Kan vara för att jag såg den för mer än 20 år sedan och nu ser man rätt mycket hur effekterna skiljer sig mot dagens filmer. Kul film annars för hela familjen och troligen en film jag kommer att se någon gång igen i framtiden.

Trailer

Längd: 1 h 33 min

Rick Moranis m.fl.

(Alternativ titel: “Älskling, jag krympte barnen”)

banner ad