pages bottom

Jag kommer hem igen till jul

image

Den framgångsrika sångaren Simon är på väg hem till sitt familjehem i Sverige från Los Angeles strax före jul. Han ska vara med på en konsert som hans bror Anders anordnar och som är viktig för honom eftersom han alltid levt i skuggan av Simon. Juldagarna kantas dock av skandaler, hemligheter och annat som ingen egentligen pratar om och frågan är om de lyckas få ihop någon trevlig jul överhuvudtaget.

Betyg: 2.5 av 5

Dumt nog så läste jag inte om filmen och hade jag gjort det så hade jag inte sett den. Trodde det skulle vara en komisk julfilm men det var det förstås inte utan väldigt mycket sång och drama. Säkert både bra och intressant för dem som gillar det i en svensk film, själv säger jag nej tack.

Trailer

Längd: 1 h 53 min

Peter Jöback, Johannes Kuhnke, Suzanne Reuter, Loa Falkman m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w