pages bottom

Jay And Silent Bob Reboot

image

Efter att Jay och Silent Bob blivit gripna och åtalade för att ha sålt marijuana via deras förklädda affär så bestämmer domaren att bevisen inte håller. Men friheten varar inte länge för deras så kallade advokat har lurat dem att skriva på ett papper där de skrivit över rättigheterna för sina namn till ett filmbolag. Nu måste de åka till Hollywood för att stoppa bolaget från att göra en nyinspelning av deras gamla film “Bluntman och Chronic” och förhoppningsvis få tillbaka rätten till sina namn.

Betyg: 2 av 5

Vilken fruktansvärd smörja. Man måste nog vara ett stort fan av de här dårarna för att överhuvudtaget tycka att den här filmen är sevärd. Kan tillägga att skådespelarna som spelar Jay och Silent Bob i den första filmen är väldigt mycket bättre och roligare. Absolut ingenting att se (trots att man tryckt in bra och kända skådespelare på löpande band i korta scener).

Trailer

Längd: 1 h 45 min

Fred Armisen, Diedrich Bader, Jason Biggs, Jason Mewes, Kevin Smith, Rosario Dawson, Justin Long, Molly Shannon, Val Kilmer, Chris Hemsworth, Ben Affleck, Matt Damon m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w