pages bottom

People Like Us

image

När Sam får reda på att hans pappa dött i cancer så är han måttligt intresserad av att åka till hans begravning då deras relation de senaste åren mer eller mindre varit obefintlig. Men hans flickvän släpar dit honom och till hans stora förvåning får han då reda på att han har en syster och nu måste han åka och besöka henne och överlämna en stor del kontanta pengar som hon ärvt. Det blir inte det lättaste och han vågar inte berätta för henne vem han egentligen är när han inser att hon är en ensamstående mamma och alkoholist.

Betyg: 2 av 5

En sån där film som förmodligen passar tjejer bättre än killar. Under hela filmens gång kände jag bara mig rastlös och uttråkad då inget speciellt hände. Min fru tyckte dock den var ok men absolut inget jag rekommenderar.

Trailer

Längd: 1 h 54 min

Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w