pages bottom

Seven Years In Tibet

image

Den berömde österrikiske bergsbestigaren Heinrich Harrer lämnar sitt hem och sin fru år 1939 för att åka på en expediton till Himalaya för att bestiga berg och hedra 11 landsmän som omkommit när de klättrat. Men Andra Världskriget har precis brutit ut och han blir tillfångatagen tillsammans med andra. Efter flera flyktförsök lyckas han till slut ta sig till en förbjuden plats i Tibet där han så småningom blir vän med Dalai Lama.

Betyg: 2.5 av 5

Absolut inget jag gillade, rena sömnpillret. Men smaken är ju olika. Jag hade förväntat mig mycket mer av denna filmen och jag har dröjt väldigt länge med att se den men nu var det dags. Inget jag rekommenderar att lägga tid på.

Trailer

Längd: 2 h 16 min

Brad Pitt, David Thewlis m.fl.

(Alternativ titel: “Sju år i Tibet”)

banner ad