pages bottom

The Baby Boss 2: Family Business

image

Templeton-bröderna Tim och Ted har nu blivit vuxna och glidit ifrån varandra men när Tim upptäcker att hans ena dotter i självaste verket är en superintelligent flicka så får han kontakt med Ted. Dottern vill sammanföra familjeföretaget och med hjälp av en speciell dricka så kan Ted och Tim återigen bli barn så att de kan infiltrera en skola och ta reda på en konspiration som pågår där.

Betyg: 2 av 5

Min dotter gillade filmen men själv hade jag svårt att hänga med för jag tyckte den var väldigt rörig och med en osammanhängande handling. Inget jag rekommenderar att se som familjefilm, däremot passar den nog barn själva.

Trailer

Längd: 1 h 47 min

Alec Baldwin, James Marsden m.fl.

(Alternativ titel: ”Baby-bossen 2: Familjeföretaget”)

banner ad