pages bottom

The Ridiculous 6

Den indianuppfödde White Knife får en dag träffa sin riktiga pappa, den ökände Frank Stockburn, när Frank dyker upp hos stammen där White Knife bor. Han berättar för sin son om en nergrävd skatt som ska finnas på indianernas mark men han hinner inte längre innan några banditer kidnappar honom. White Knife bestämmer sig för att på något sätt samla ihop pengar och köpa loss sin pappa. På hans resa så träffar han den ena konstiga personen efter den andra och ännu konstigare är att de allihop är hans halvbröder och Frank är allas pappa. Nu hjälps de åt för att frita honom och det blir ett äventyr som de sent kommer att glömma.

Betyg: 2.5 av 5

Adam Sandlers filmer brukar variera en hel del med bra och dålig humor. I denna så är hans egen roll inte det minsta rolig. Däremot gör Taylor Lautners karaktär “Lil Pete” de klart roligaste scenerna och de är definitivt värda att se. Trist nog är resten av filmen inte något vidare.

Trailer

Längd: 1 h 59 min

Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia, Rob Schneider, Luke Wilson, Will Forte, Taylor Lautner, Harvey Keitel, Steve Zahn, Nick Nolte, Jon Lovitz, Danny Trejo m.fl.

banner ad