pages bottom

Top Gun 2: Maverick

image

Mer än 30 år har gått sedan Pete Mitchell, alias Maverick, blev den bästa piloten på elitskolan Top Gun. Nu livnär han sig genom att testa olika flygplan och alla tänkbara gränser för vad som är möjligt, både för planet men även för piloten. Men hans långa erfarenhet har retar upp de högre cheferna då han vägrar gå upp i rank. Nu blir han istället skickad tillbaks till Top Gun där han ska utbilda ett team för ett nästintill omöjligt uppdrag.

Betyg: 4 av 5

Med tanke på vad jag läst så hade jag visserligen förväntat mig att den skulle vara sevärd men jag blev faktiskt imponerad. Klart bättre än väntat och gillar man den första filmen så kommer man inte bli besviken på denna. En film som jag garanterat kommer att se igen!

Trailer

Längd: 2 h 10 min

Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Ed Harris, Val Kilmer, Jon Hamm m.fl.

banner ad