pages bottom

Zoolander

Modellen Derek Zoolander får en dag ett erbjudande som han inte kan tacka nej till av modeskaparen Mugatu vilket är lite konstigt eftersom Mugatu aldrig velat anställa honom tidigare. Vad Derek inte vet är att Mugatu samtidigt hjärntvättar honom att mörda premiärministern i Malaysia så att han och många andra modeskapare kan fortsätta att använda sig av barnarbete i lugn och ro. Men den nitiska journalisten Matilda anar att inte allt står rätt till och varnar Derek och tillsammans gömmer de sig hos Dereks värsta konkurrent Hansel vilket förändrar relationen för trio.

Betyg: 4.5 av 5

Älskar denna filmen. Sjukt rolig men kan förstå att inte alla gillar den då det är lite barnslig humor. För min del är det en självklar favorit och ett absolut måste för den som gillar hejdlösa skratt.

Trailer

Längd: 1 h 30 min

Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor, Will Ferrell, Milla Jovovich, Jerry Stiller, David Duchovny, Jon Voight, Alexander Skarsgård, Donald Trump, Christian Slater, Natalie Portman, Tommy Hilfiger, Lenny Kravitz, Gwen Stefani, Heidi Klum, Paris Hilton, David Bowie, Claudia Schiffer m.fl.

banner ad