pages bottom

The Dark Knight

image

När en galen man, känd som Jokern, ger sig in på en kriminell karriär i Gotham City och utmanar både polisen, befolkningen och maffian så kan inget annat än kaos utbryta. Hans totala saknad av empati och lojalitet tillsammans med hans oberäkneliga planering gör honom till den farligaste motståndaren som Batman fått slåss emot. Men Batman inser också att trots sin sminkning så är Jokern inte vilken pajas som helst och det krävs mycket säkerhet när det framkommer att borgmästaren i staden kommer att utsättas för ett mordförsök. Samtidigt så försöker Batman bistå den nya åklagaren Harvey Dent så mycket som möjligt då Harvey tycks vara det svaret på hjälp som befolkningen länge sökt efter.

Betyg: 3.5 av 5

Spännande, fartfylld och Jokerns galna upptåg kan inget annat än att imponera. Ingen fantastisk och överdrivet bra film men klart bättre än godkänd och absolut inget man blir besviken på.

Trailer

Längd: 2 h 32 min

Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman, Eric Roberts m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w