pages bottom

The Man From Toronto

image

Teddy kämpar sig fram i livet med att försöka hitta en unik idé som han kan sälja men det går inte direkt bra. När han ska överraska sin fru med att hyra en stuga där de ska fira hennes födelsedag så går det inte så bra. Han förväxlar husnumret med ett annat hus som en ökänd yrkesmördare hyrt och snart tror omgivningen att det i själva verket är Teddy som är en yrkesmördare och han blir tvingad att fullfölja sina ordrar.

Betyg: 4.5 av 5

Helt ärligt så bryr jag mig inte om alla negativa recensioner av denna filmen för jag skrattade hysteriskt flertalet gånger. Har alltid uppskattat de flesta filmer med både Woody Harrelson och Kevin Hart och den här kommer jag definitivt att se igen.

Trailer

Längd: 1 h 50 min

Kevin Hart, Woody Harrelson m.fl.

banner ad