pages bottom

The Wolf Of Wall Street

image

Jordan är ute efter att hitta ett jobb som börsmäklare och han vilja tjäna mycket pengar och gärna fort. Genom en start på en firma på Wall Street får han snabbt lära sig alla de fula trixen för att kunna roffa åt sig så mycket pengar som möjligt utan några som helst känslor för investerarna som gör stora förluster. Snart har han startat en egen firma tillsammans med Donnie, en mycket speciell ung man, som får honom att börja med olika droger. Det dröjer inte länge förrän duon inser att de tjänar mer pengar än de kan göra av med trots att de fullständigt slänger ut pengar på droger, prostituerade, middagar och allt annat de kan komma på.

Betyg: 5 av 5

Finns inget annat betyg för den här filmen. Fullständigt lysande, rolig så man vrider sig av skratt och heltokig. Trots att den varar 3 timmar så händer det hela tiden något vilket får den att tidsmässigt kännas som vilken film som helst.

Trailer

Längd: 2 h 59 min

Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal, Jon Favreau, Joanna Lumley m.fl.

banner ad