pages bottom

The Wrong Missy

image

Efter att det tagit slut mellan Tim och Julia så bestämmer han sig för att testa att dejta. Men efter en katastrofal dejt med den väldigt speciella Missy så går tiden utan att han träffar någon mer. Så av en slump träffar han Melissa som han klickar totalt med och han bestämmer sig för att bjuda med henne på en affärsresa till Hawaii med sin chef och sina kollegor. Problemet är bara att han råkat smsa fel tjej och nu dyker Missy istället upp på planet.

Betyg: 4.5 av 5

Har full förståelse att alla inte tycker denna är lika sjukt rolig som jag gjorde utan istället bara tramsig men så är det kanske just sådana här filmer man behöver se ibland. Själv skrattade jag så jag grät flera gånger och den här kommer jag garanterat att se igen. Snart :).

Trailer

Längd: 1 h 30 min

David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, Rob Schneider, Jonathan Loughran m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w