pages bottom

When We First Met

image

När Noah träffar Avery på en maskerad så vet han direkt att hon är hans drömtjej. Men Avery vill inte mer än att vara vän med honom och ser inte att hans känslor vill mer. De kommande åren försöker Noah komma på om han kunde gjort någonting annorlunda och när han besöker fotoautomaten som han och Avery fotats i så upptäcker han att den kan ta honom tillbaka i tiden till den kväll han träffade henne, om och om igen.

Betyg: 4 av 5

Normalt sett så hade jag inte gett en sådan här film högt betyg, dels därför att storyn inte är något direkt nytänk, dels eftersom både budgeten och skådespelarna känns billiga men just denna filmen var för mig förvånansvärt rolig och faktiskt imponerande bra! Förväntar mig inget annat än att många tycker denna är riktigt dålig men jag gillade den!

Trailer

Längd: 1 h 37 min

Adam Devine, Alexandra Daddario m.fl.

banner ad
z35W7z4v9z8w